Jak financovat závodní stravování

Vedoucí jídelny musí řešit související problémy:

  • jak se mám rozhodnout, co je vlastně správně?
  • co hrozí, když se rozhodnu špatně, jak riziko omezit?
  • jak mohu nejasnou situaci využít ve prospěch jídelny?
  • a mnoho dalších...

 

Přesně odpovědět (s platností pro celou ČR a pro všechny typy organizací) v tomto případě neumíme, ale poradíme Vám, jakými postupy najdete přijatelné řešení na semináři Manažerské minimum vedoucí ŠJ.
Zde se také dozvíte, jak o věci správně jednat tak, abyste dosáhli co nejlepších výsledků pro Vaši jídelnu. Některé rady a náměty obdržíte zcela zdarma na informačním portálu jidelny.cz. Oporou Vám může být i námi podporovaný zájmový spolek ASPOS.

 

Vyřešit problematiku závodního stravování Vám pomohou produkty VIS nebo partneři podporovaní VIS:

Manažerské minimum vedoucí ŠJ

Informační portál www.jidelny.cz

Asociace společného stravování

 

Pokud jste využili všech možností a přesto nenašli cestu, jak na to,  zavolejte nám nebo napište. Jsme zde proto, abychom pro Vás něco vymysleli. "Neřešitelné" problémy nás opravdu zajímají. Pokusíme se Vám pomoci individuálním poradenstvím.

Produkty i poradenství něco stojí, ale zbaví Vás starostí a ušetří Váš čas. Prakticky vždy platí, že časové úspory z doporučených změn jsou vyšší, než částka zaplacená za jejich nalezení. Naše služby Vám ušetří Vaše peníze.

Napište nám

Máte-li problém, připomínku, dotaz či zajímavou zkušenost s řízením ŠJ, nenechávejte si ji pro sebe.
Podělte se o ni s námi